Skip to content

Håvard Tamburplass ny daglig leder i Artifik

Håvard bilde pressemelding copy 2-1

Vi har spennende nyheter å dele! 

Etter et hektisk 2023 med store investeringer i løsningene våre, så er det nå tid for å vise frem fordelene ved å ta i bruk Artifik til flest mulig virksomheter. Det er derfor med glede vi ønsker Håvard Tamburplass velkommen som vår nye daglige leder.

Håvard har relevant og solid erfaring fra både offentlig og privat sektor, senest i ulike lederroller i Inspera gjennom de siste seks årene. Siden oktober i fjor har Håvard vært engasjert som leder for salg og marked i Artifik, og vi er derfor sikre på at vi har riktig kandidat til å ta over stafettpinnen etter Sondre Skaug Bjørnebekk. Sondre går over i en rendyrket stilling som CTO i Artifik ifm. lederskiftet.

"Håvard er en utrolig god match for Artifik", sier Styreleder Thor Beke. "Han har masse erfaring som er direkte overførbar til utfordringene vi vet vi må løse, og som person passer han veldig bra inn i teamet. Artifik går nå inn i en ny fase, og endringene vi nå gjør gjenspeiler dette. ” 

Håvard har følgende å si om sitt nye oppdrag: "Dette var en enkel beslutning. Jeg har vært en del av teamet i Artifik de siste tre månedene, og gleder meg utrolig mye til å fortsette i et utvidet rolle. Teamet i Artifik er veldig bra, og tilbakemeldingene vi får fra markedet på løsningene vi tilbyr er oppløftende. Det er mye jobb som skal gjøres, men jeg opplever at Sondre og teamet har gjort mye riktig og vi er på god vei til å realisere noe spennende.”